Slobodna registracija IDN .RS i .СРБ domena

Slobodna registracija .RS domena sa proširenim brojem znakova kao što su č, ć, š, ž и đ... je počela 5.marta.2019. u 12:00h.IDN domeni će moći da se registruju sa ukupno 41 nova slova iz pisama albanskog, bošnjačkog, hrvatskog, češkog, nemačkog, mađarskog, crnogorskog, rumunskog, romskog, slovačkog, slovenačkog i vlaškog ... Pročitaj više »

7th Mar 2019
IDN .RS domeni

Registracija .RS domena sa proširenim brojem znakova kao što su č, ć, š, ž и đ... počnje 10.12.2018. u 12:00h.IDN domeni će moći da se registruju sa ukupno 41 nova slova iz pisama albanskog, bošnjačkog, hrvatskog, češkog, nemačkog, mađarskog, crnogorskog, rumunskog, romskog, slovačkog, slovenačkog i vlaškog jezika.   U ... Pročitaj više »

10th Dec 2018
Izmene u prikazu WHOIS podataka nacionalnih internet domena

Obaveštavamo vas da su na osnovu poslednjih izmena i dopuna Opštih uslova registraciji naziva nacionalnih internet domena, koje su usvojene na redovnoj sednici Konferencije suosnivača 19. maja 2018. napravljene izmene u prikazu WHOIS podataka. Zbog početka primene Opš¡te uredbe o zaš¡titi podataka o ličnosti (GDPR), u WHOIS podacima za ... Pročitaj više »

5th Jun 2018
SSL Sertifikati ( Besplatni uz sve hosting pakete )

Verovatno već znate da će Google od 1. oktobra 2017. upozoriti posetioce Vaše web lokacije da Vaša stranica nije bezbedna ako nemate instaliran SSL sertifikat. Ovo se posebno odnosi na stranice koje sadrže polja za unos lozinki ili informacija o kreditnoj kartici.Zato smo za sve korisnike naših hosting usluga omogućili besplatne SSL ... Pročitaj više »

3rd Oct 2017
Startovala je registracija nacionalnog ćiriličnog domena .срб

27.01.2012. godine pokrenuta je registracije nacionalnog ćiriličnog domena.Za .СРБ u prvih 6 meseci važi takozvani sunrise period, jedino vlasnici postojećih ili novo registrovanih .rs domena mogu da registruju 1 besplatan ćirilični domen koji je ekvivalentan postojećem latiničnom. Nakon isteka promotivnog sunrise perioda od 6 meseci ... Pročitaj više »

27th Jan 2012