SSL Sertifikat
Verovatno već znate da će Google od 1. oktobra 2017. upozoriti posetioce Vaše web lokacije da Vaša stranica nije bezbedna ako nemate instaliran SSL sertifikat. Ovo se posebno odnosi na stranice koje sadrže polja za unos lozinki ili informacija o kreditnoj kartici.

Zato smo za sve korisnike naših hosting usluga omogućili besplatne SSL sertifikate čijom instalacijom će Vaš sajt biti označen kao bezbedan.

Takodje u ponudi je i veliki izbor SSL sertifikata koji se mogu mogu kupiti i instalirati na Vaš sajt a čija cena zavisi od vrste enkripcije , validacije itd... Ove sertifikate možemo instalirati na Vaš sajt bez obzira da li se sajt nalazi na našim serverima ili ne.

Besplatne (FREE) SSL sertifikate trenutno možemo instalirati na Vaš sajt samo u slučaju da se sajt nalazi na našim serverima.

Ukoliko imate sajt na našim serverima SSL sertifikat je već aktivan. Proveru možete izvršiti tako što ćete ispred adrese sajta ukucati https:// npr: https://vaš-sajt.rs

Za dodatne informacije kao i to kako da sve posetioce usmerite na https umesto http kontaktirajte nas!

KONTAKT

Ukoliko niste korisnik naših hosting usluga a želite besplatan SSL sertifikat - pogledajte ponudu hosting paketa ( besplatan SSL kao i besplatan prenos Vašeg sajta na naše servere se podrazumeva uz svaki hosting paket )

HOSTING PONUDA

Tuesday, October 3, 2017

« Nazad